Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

Hallo allemaal en welkom op mijn site!

Mijn mama heeft al een site op Hyves maar ja, dat gaat best vaak over mij. Dat komt omdat ik volgens mijn mama een beetje anders ben dan andere kindjes, anders dan mijn zussen Lieke en Meike.
Dingen die andere kindjes zomaar leren en kunnen omdat ze er nu eenmaal de leeftijd voor hebben of omdat het van hun wordt verwacht, bv, kruipen, praten en lopen, die kan ik niet zomaar.
Toen ik nog in mijn mama haar buik zat werd mama ziek en zo werd ik ook ziek. Mama en heitie waren erg bezorgd maar zoals ze nu inmiddels zelf ook wel weten is dat nergens voor nodig geweest. Ik ben namelijk een vrolijke, blijde peuter en ik heb al heel veel geleerd maar zal nog veel meer gaan leren hoor, let maar op!
Nu ik mijn CI heb leer ik ook praten, en in mijn loophulp scheur ik het hele huis door.
Wat ik niet echt leuk vind en ook maar niet wil leren is eten. Ik heb een dopje in mijn buik, een Mickey, en krijg daar mijn eten door. Ik vind het best zo, en ook mama en heit vinden het niet erg. Ze zien dat ik zo goed groei, en als ik groei ben ik niet zo snel ziek en kan ik mij beter ontwikkelen...dat zeggen ze!
Ik heb dit jaar bv maar twee keer in het ziekenhuis gelegen, gelukkig maar want ik vind het helemaal niet leuk in het ziekenhuis...
Ik ga 5 dagen per week naar mijn vriendjes en vriendinnetjes op het Bijehus. Daar zijn de juffies heel lief voor mij en ik leer er veel van hun en van de andere kinderen. Ook helpt Marloes mij daar met het leren praten en horen en Tonny helpt mij om te leren lopen en kruipen.
Op zaterdag ben ik vaak moe hoor, van al dat oefenen op school maar op zondag vind ik het best gezellig om op vistie te gaan bij pake en beppe of bij opa en oma.
Ik slaap nachts lekker, maar soms word ik wakker en zit ik rechtop in mijn bedje. Waarom dat weet ik dan niet maar mama stopt mij dan weer lekker in en dan slaap ik weer door.
Ik heb nu medicijnen en nu hopen mijn heitie en mama dat ik niet meer af en toe "even weg " ben.
O, en ik krijg nog meer mooie spulletjes die mij helpen. Ik krijg een spalkje, roze met vlinders, en dan is het de bedoeling dat mijn rechtervoetje niet steeds op de tenen wil staan.
En ik krijg ook een rolstoeltje in plaats van de wandelwagen. Daar wordt ik te groot voor en ik wil graag zelf rollen, lijkt me ook wel eens leuk. Dan kan ik gaan waar ik zelf wil!

Nou voor nu stop ik ermee. Mijn mama zal dit dagboek verder bij gaan houden. Daar heb ik het veel te druk voor!

Reageer