Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

Druk, druk, druk in mijn leven....
10 okt 2009, 20:55

...en elke dag duurt maar zo even...

De afgelopen weken heb ik mezelf een beetje voorbij lopen draven en nu moet ik op stal!
Er was elke week wel iets en er waren gebeurtenissen om naar uit te kijken! Maar al die chaos vraagt om orde, al die afspraken vragen om een planning; Waar gaan de meisjes heen, wat moet er mee, hoe laat en wanneer, komt het wel uit met Mirthe haar toch wel redelijk strakke voedingsschema?
En daarbij Meindert die heerlijk een aantal dagen door de Schotse Laaglande dwaalde...Wat hem van harte is gegund!!!

Donderdag op weg naar de audicien ging het mis. Toch al aan de late kant en in gevecht met Meike die weigerde in te stappen leg ik mijn mobiel en portemonnee op het dak van de auto(niet voor het eerst, maar ja een ezel...)
Meike neem ik in de houdgreep en wurm ik in haar stoeltje, gordels vast, instappen en wegwezen!
Al snel zie en hoor ik iets wat lijkt op mijn mobiel van het dak afglijden en met een flinke knal op de grond vallen. Maar ik moet door....
Meiden naar beppe, Mirthe mee naar de audicien en ik kan alleen maar denken aan mijn portemonnee die samen met mijn mobiel ergens langs de kant van de weg ligt.
Mirthe slaapt eigenlijk wonderbaarlijk lief door het gepruts in haar oortjes heen en zal binnen kort nieuwe oorstukjes hebben.
Ik blij dat het zo vlot gaat en op naar de Koaten. Ik vind mijn mobiel ter hoogte van de bushalte, in stukken maar alles is er! Mijn beurs is echter in geen velden of wegen te bekennen...
Maandag moet ik hier werk van maken want, op mijn pinpas na, zit alles hierin.

Reageer