Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

Geen resultaat alleen irritatie!
23 dec 2009, 15:09

Mirthe draagt trouw haar gehoorapparaatjes maar we zien nog geen resultaat. De linker trekt ze zelf uit zodra ik hem in haar oortje heb ingebracht. De rechter accepteert ze beter. Maar hoe we ook geluiden aanbieden, we merken aan niets dat ze ons hoort.
Bovendien fluiten en piepen de apparaatjes heel erg nu zo zo supersterk zijn afgesteld...echt een heel naar en storend geluid...voor ons dan want ook dit hoort Mirthe niet.
Vandaag hebben we Mirthe weer gewogen. Vorige week woensdag woog ze 7.09 kilo, nu 7.10...dat schiet niet erg op dus en dat zien we ook aan haar.
We hadden ook niet verwacht een enorme groei te zien nu mevrouwtje de late fles, "ons vangnet"...., niet meer drinken wil. Sinds vrijdag laat ze deze staan. En gisteren avond heeft Meindert met heel veel geduld er toch voor kunnen zorgen dat ze 140 opdronk, onder protest!!!
Alles wat ze nu binnen krijgt is 200 ml pap morgens als ontbijt, 100 ml pap als lunch, en 200ml groente als avond eten...Zo komt ze niet aan haar minimale intake van 600.
Ik kan zelf niet meer, kan het niet meer opbrengen alleen maar met voeden bezig te zijn! Het beinvloed alles wat ik doe.
Vandaag heb ik contact gehad met onze kinderarts en aangegeven dat het zo niet langer kan.
Als een sonde het (eventuele) CI in de weg komt te zitten dan kies ik voor Mirthe haar gezondheid, en onze rust en zeg ik; plaatst eerst die sonde maar!
Mirth doet het verder zo ontzettend goed. Al het oefenen wat de hulp met haar doet helpt haar echt! En als Mirthe geen zin heeft wordt ze boos!!Mirthe dus he...Ze kan dan een echt klein krengetje zijn! Waneer je haar dan haar zin geeft lacht ze toch!

Nu ik dit schrijf ligt ze lekker boven in haar bedje te slapen. Aan zowel mijn linker als mijn rechterzijde zit een meisje...We kijken Bambi, zo zielig en op zijn tijd ook erg spannend, vandaar dat ik niet alleen zit!

Even opladen en genieten!

Liefs van mij, mijn engeltje, mijn bengeltje en mijn wondertje....

Reageer