Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

Twee zeeën ver....
21 aug, 07:53

Nog 2 nachtjes slapen, nog 2 kruisjes op de kalender en dan gaan we op vakantie....De meiden zijn aan het aftellen ze hebben er zo een zin in!
Ik heb het ze keer op keer laten zien op de kleine wereldbol die we hebben; we vliegen 2 zeeën over, en rijden dan de bergen in naar ons witte huisje. Hetzelfde witte huisje als 4 jaar geleden.
Wanneer ik de foto's van toen zie krijg ik kriebels in mijn buik. maar die kriebels zijn er in allerlei soorten en maten; Kriebels van spanning; als we de hele rompslomp van het inchecken e.d maar gehad hebben , kriebels; omdat ik er zo een zin in heb, maar ook kriebels; omdat ik Mirthe achter moet laten..;
Wat nu als ze ziek wordt en ik ben er niet, maar nog erger wat nu als ze mij niet meer herkent als ik haar weer op ga halen?
Ik weet heus dat ze in goede handen is, dat is het ook niet. En natuurlijk weet ik ook dat ze haar mama niet zo maar vergeet...
Maar toch, 2 zeeën en de bergen, tussen mij en mijn kleinste prinsesje, pff dat is een heel eind hoor!
Dan denk ik aan wat Lieke laatst zei. Ze heeft een kettinkje waar ze foto's in kan doen. 2 Foto's, dus ik vroeg haar of ze wel kon kiezen wie daar dan in moesten. Haar antwoord; Meike en Mirthe gaan in het medaillon, want mama en heitie heeft ze in haar hart! En zo is het natuurlijk! Ik neem Mirthe mee, in mijn hart!

En zeg nu zelf; kijk eens naar de foto's, wie krijgt daar nu geen kriebels van!

Reageer