Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

...en dan straks weer een week in een vakantie huisje.
6 Weken hebben we doorgebracht in Noardburgum. Paasweekend was het huisje al gereserveerd voor een ander gezin en zo konden wij niet anders dan terug te keren naar ons huis. Of liever gezegd, dat wat er op dat moment van over was...
Om ons heen werd nog volop getimmerd, geinstaleerd en geschilderd. Mirthe haar kamer is door opa behangen en in de verf gezet.De keuken werd ons hoofdkwartier en zo leven we nu alweer een paar weken. Inmiddels hebben alle Bob de Bouwers het huis verlaten. En hebben we onze draai gevonden. De grote rode container die bij ons voor in de tuin staat kan echter nog niet leeg. Volgende week , in de meivakantie, wordt de vloer gelegd. Wij zijn dan op vakantie, niet noodgedwongen dit keer maar gewoon omdat we er zin in hebben! Aangezien we niet onnodig met bankstellen en kasten willen sjouwen hebben we dus besloten de meubels voorlopig in de container te laten staan.
Zo wacht ons een mooie verrassing wanneer we thuis komen uit Valkenburg. Die zaterdag komen ook de poesjes thuis. Zij hebben gelogeerd bij mijn ouders in Eelde.Alwaar ze zijn verwend en genoten van de rust. Geen drukke kindertjes die aan je staart trekken of je willen aaien, net wanneer je lekker ligt te slapen in het zonnetje.

Zo heeft ons leventje de afgelopen eigenlijk een beetje stil gestaan. En na de vakantie pakken we de draad weer op; studie, sporten, het huishouden..
Na de vakantie kan ik me weer gewoon kleden. De afegelopen weken was er namelijk altijd we een deur of kozijn nat van de verf en ik zou ik niet zijn als ik daar niet tegen aan zou lopen...
Na de vakantie gaan de boodschappen in de nieuwe keukenkastjes en gaan we koken op ons nieuwe fornuis. Na de vakantie zal de bijkeuken in gebruik worden genomen, waar wasjes zullen worden gedraaide en gedroogd.
Geen bouwstof meer tussen je tanden en in je haar!
Maar lekker warm douchen en dan ook schoon blijven!!!

Deze hele verbouwing is gerealisseerd voor onze kleine Prinses. En wat is het fijn haar nu door huis te zien rollen/"lopen", van de een naar het andere vertrek.Geen drempels die haar weg versperren en geen deur te smal!
Leike en Meike willen nu elke avond wel onder de douche. Wat een verschil met onze oude badkamer. Zo koud en vochtig. En nu, nu hangen er warme handdoeken klaar op de radiator en staan ze met hun blote voetjes op een warme vloer. Heerlijk!

Lieke, Meike en Mirthe hebben de afgelopen weken laten zien hoe flexibel kinderen zijn. In al de drukte gingen ze onverstoord hun eigen gang. Boven spelen maar ook uren aan de keukentafel zitten te kleuren.En wanneer Mirthe dan thuis kwam, in de woonkamer dansen en zingen op de liedjes van K3! Wat een ruimte zo zonder meubels erin!

Wat heb ik opgezien tegen deze hele verbouwing. En wat is het nu achteraf, gelukkig, allemaal enorm meegevallen! Als we Mirthe niet hadden gehad hadden we dit nooit zo in een keer gedaan. Maar nu moest het wel en wat zijn we blij met het eindresultaat; een warm, comfortabel en rolstoelvriendelijk huis
En mocht Mirthe ooit gaan lopen? Mij zal je niet horen klagen!!!

Reageer  

Reactie van Gabrielle op 26 april 2012
Wat mooi geschreven!!! En wat heb je toch een kanjers van meiden!!! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat, hoop het snel te kunnen bewonderen!!! Geniet maar eerst van jullie weekje weg en dan bellen we na die tijd wel weer!! Dikke kus voor jullie allemaal!!!!!

Reactie van de moeder van Puk op 26 april 2012
Verdorie ik klikte op blue, wordt ie groen?! confused Nouja, dan maar een brilletje opzetten! wink2

Reactie van de moeder van Puk op 26 april 2012
Fijn, dat de verbouwing zo is meegevallen. Nu uitkijken naar een vakantie in de Kindervallei en dan straks genieten van het comfort van de verbouwing! thumb_up Een paar kenissen van ons zitten volgende week ook in de Kindervallei. Wordt vast heel gezellig! Lieve groet en veel plezier! X Daan

Reactie van Mamma van Martijn op 25 april 2012
mooi omschreven zo, genieten en dat doen en kunnen jullie straks