Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl

dagboek

Het is vakantie. Lieke haar negende verjaardag is gevierd!
We hebben mooi weer. De lente kondigt zich aan. Dus gaan we naar buiten. Aan de wandel, klimmen en klauteren en spelen met het zand.
Vandaag, halverwege de vakantie, is Mirthe op de zorgboerderij.
Lieke en Meike gaan na hun paardrijles met opa en oma mee uit logeren. We zijn net even in het luilekkerland onder de ruiters geweest...de ruitersportzaak. Lieke heeft rijlaarzen gekregen. En beide dames hebben nu ook lange warme sokken en handschoentjes. Bij de supermarkt nog een tijdschriftje gekocht van hun zakgeld. Dus er wordt nu heerlijk gelezen, gekleurd en gepuzzeld. Ga ik na mijn kopje koffie een blokje om met Puck.
Genieten zo, met de zon erbij! Als ik nu naar buiten kijk uit het keukenraam verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Want!? We hoeven niet te verhuizen! Het hele plan van TenneT is van de baan!! Ons thuis, blijft ons thuis! We gaan daar verder waar we 2 jaar geleden zijn gestopt. De schilder komt en buiten wordt grondig opgeknapt! Deze zomer zit ik op onze veranda en geniet ik van het vertrouwde uitzicht. Wie weet, loopt daar volgend jaar wel een pony'tje!

Reageer